Sörmlandsserien 2019

Idag hade vi besök av lagen från Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs för att spela sörmlandsserien. Turneringen spelades med 4 mannalag, dubbelrondig och tiden 15 min + 10 sek. I början var matcherna rätt jämna men sen började Eskilstuna dra ifrån, för att till slut ta tillbaka segerpokalen ?som vi vann förra året. Strängnäs knep andra platsen, vi kom trea och Nyköping med 3 lovande juniorer i laget kom sist. Men allt i allt hade vi en riktigt trevlig dag med många bra partier i en hemtrevlig miljö, som uppskattades mycket av deltagarna. ?Vi ses igen nästa år! På bilden saknas Johan Karlsson som var tvungen att åka tidigare och lämna w.o i sista partiet. Fler bilder finns på facebook och alla bordsresultat finns här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.