Schack-SM: Björn Löfström till klass II

I dag spelades de sista partierna i årets Schack-SM. På banan återfanns fyra av klubbens spelare. Framgångsrikast var Björn Löfström som bärgade hem en seger i sin klass III-grupp och är därmed berättigad att spela klass II nästa år.

bjorn_lofstrom_sm_2016

Björn Löfström

Melvin Vu gjorde ännu en stark insats när han belade en sjätteplacering i den andra helgens Weekend-turnering. Han förlorade bara ett av 10 partier under hela SM:et trots att nästan alla motståndare hade högre ranking.

melvin_vu_sm_2016

Melvin Vu

Bert Jansson fick det inte riktigt att fungera i sin klass III-grupp och blev slutligen 10:a, men en bra genomkörare var det förstås inför säsongens viktiga seriematcher.

bert_jansson_sm_2016

Bert Jansson

Casper Vu kämpade på i Knatte-SM. Med tre ronder kvar hade han fortfarande möjlighet till en topplacering, men då blev den slutlige segraren Hugo Wernberg honom övermäktig. Casper flyttar nu till Linköping och kommer då att representera Linköpings ASS. Vi ser fram emot att träffa honom på schacktävlingar runt omkring i landet.

casper_vu_sm_2016

Casper Vu  Foto: Lars OA Hedlund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.