Sommarblixten

Söndagen den 14 juli samlades vi åter igen hemma hos Stephane för att spela vår traditionella sommarblixt turnering under trevliga och avslappnade former. Den här gången hade vi tur och det var strålande sol hela dagen, så att vi kunde spela ute i trädgården. Det bjöds på grillad med tillbehör, fika och glass under dagen så att ingen behövde gå hungrig. Rizo Pepic från Linköping var återigen gästspelare och tog även hem turneringssegern. På andra och tredje plats kom Stephane Grun och Dragan Stefanovic. Det tittades även på den rekordlånga wimbledon finalen mellan Federer och Djokovic så att de sista inte åkte hem före kl.21.00. Allt som allt hade alla en mycket trevlig söndag i schackets tecken! På bilden fattas Lasse Gustafsson och Anders Byström.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.