Sörmlandsserien 2019

Idag hade vi besök av lagen från Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs för att spela sörmlandsserien. Turneringen spelades med 4 mannalag, dubbelrondig och tiden 15 min + 10 sek. I början var matcherna rätt jämna men sen började Eskilstuna dra ifrån, för att till slut ta tillbaka segerpokalen 🏆som vi vann förra året. Strängnäs knep andra platsen, vi kom trea och Nyköping med 3 lovande juniorer i laget kom sist. Men allt i allt hade vi en riktigt trevlig dag med många bra partier i en hemtrevlig miljö, som uppskattades mycket av deltagarna. 😃Vi ses igen nästa år! På bilden saknas Johan Karlsson som var tvungen att åka tidigare och lämna w.o i sista partiet. Fler bilder finns på facebook och alla bordsresultat finns här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.