Sommarblixten 2018

I söndags samlades klubbens medlemmar hemma hos Stephane Grun för att spela årets sommar blixtturnering och även fira lite extra för vårt framgångsrika arrangemang av Skol-SM 2017! Därför bjöd schackklubben på hela kalaset? Som extra gäster kom även Rizo Pepic från Linköping som hjälpte till som domare under Skol-SM och gamle medlemmen samt Zelics son Kenneth Holm. Tyvärr så regnade det mest hela tiden, så att det inte blev nåt schackspel i trädgården som det var planerat. Men vi hade det ändå mycket trevligt inomhus, på altan och i uterummet. Vi började med fika??? för att fylla på med extraenergi innan blixtspelet. Efter 13 ronder lyckades dagens värd Stephane vinna med knapp marginal före Rizo Pepic. På tredje plats kom unge Melvin Vu! Hela tabellen finns bland bilderna. Sen blev det grillat med mycket tillbehör för mycket hungriga schackspelare. Det var allt som allt en mycket trevlig dag där alla var nöjda och glada?. Fast det blev en liten besvikelse mot slutet, där vi fick bevittna den överraskande förlusten av Tyskland mot Mexiko i fotbolls VM? Fler bilder finns på Facebook sidan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.