Tufft i Västerås

Sveriges största helgturnering – Västerås Open – har avgjorts under veckoslutet. Turneringen är också en av åtta deltävlingar i den nationella GP-serien. Från KSK deltog Melvin Vu, Björn Löfström och Bert Jansson. Det var tufft mostånd för de våra. På plats fanns stora delar av den svenska eliten och dessutom en hel del internationella inslag. Bäst gick det för Melvin som slutade på 21:a plats i den lilla turneringen för spelare med ELO under 1600. I huvudturneringen blev Björn 211:a och Bert kom på 247:e plats. Resultat

I totalsammandraget ligger Melvin på 10:e plats efter två deltävlingar. Björn och Bert har bara deltagit i en tävling.

melvin_vasterasopen_2016

Melvin

bjorn_vasterasopen_2016

Björn

bert_vasterasopen_2016

Bert

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.